Side matters pardon, size mattres

Incep articolul cu presupuneri….altef nu l-as fi postat:

Presupunerea mea este ca ai ajuns aici din unul din motivele urmatoare:

  • ai probleme cu acneea,  caz in care te  rog sa citesti articolul. Iti va placea, este pentru tine .
  • Ai gresit cautarea si te intereseaza dimensiunea optima….., imi pare rau, raspunsul cautarilor tale este in alta pagina, aici singura dimensiune care conteaza aici cea mai mica sau deloc.
  • Esti cu farmec1 si faci parte din juriurl super-blog…caz in care te rog sa citesti tot articolul inclusiv notele din subsol.

Urmatorul moment s-a intamplat cu adevarat  si poate lejer sa ajunga banc.

-Ce-ai acolo?

-Un cos, ce p mea sa fie?

-Asa mare ?!

-Se poate si mai mare! Daca vrei, il storc un pic. si se face mai mic.

-Lasa! Mai fa si tu sex.

-Nu pot! Sunt insurat.

 

Bancul e bun daca il spune cineva care e casatorit, preferabil are si copii.

Un adolescent nu poate scapa asa usor …. replica “mai fa si tu sex” este cea care-l inchide. Indiferent cat sex face el sau cel care a dat replica.

Daca iti ies cosuri probabil ai auzit si ceva de genul 90% din adolescenti sufera de acnee.

Probabi ai auzit si de produsul Gerovital Stop Acnee.

Da-mi voie sa fiu de acord cu tine. Cand auzi ca 90% din adolescenti sufera de acnee tinzi sa te crezi, pe buna dreptate, mai degraba exclus decat inclus in majoritate.

Pentru un adolescent un cos pe obrazul stang va determina pozitia in grupul de prieteni cand merg pe strada, obrazul cu pricina va sta la marginea grupului pentru a deveni “invizibil”

Cand din fata se va apropia un sex opus interesant, privirea se va indrepta in asa fel incat obrazul cu bulinutza sa nu se vada.

Cel mai rau este cand acel cos buclucas iese pe varful nasului. Cand esti la o petrecere vei avea grija sa te uiti cat mai rar la cos (fiind pe varful nasului simplul fapt ca te uiti la cos este de rau, fiind nevoit sa te uiti crucis). Totusi parca toti ceilalti n-au altceva mai bun de facut decat sa se uite la nasul tau.

Asadar cu toate aceste trairi, este foarte greu sa crezi ca 90% din adolescenti sufera de acnee.

Informatiile despre acnee nu-s nici ele satisfacatoare, unii spun ca de vina sunt hormonii, alimentatia, igiena, tenul gras…

Mai mult. Produse pentru ingrijirea tenului sunt gramada, multe fiind de fapt 3 produse.
Pentru un adolescent 3 produse este mult – inseamna 3 aplicari, cere disciplina, nu-i cazul.
Daca mai adaugam ca poate o intindem in tabara, parca n-ai vrea ca jumate de bagaj sa fie despachetat in baie, iar daca pleci cu avionul  100 ml de lichid inseamna parfumul nu solutia 1 solutia 2 si solutia 3.

Alimentatie: toti rupem mc-ul. Toti fugim de ce gatesc babacii.

Hormonii – hai sa fim seriosi! – L-ai vazut pe Marius – numai la asta se gandeste! Si are cosuri dar mai mici si mai putine.

Realitatea este enervanta pentru adolescentul cu un cos pe varful nasului. Un cos dublu. Care a iesit chiar in ziua petrecerii, respectand rigorile impuse de celelalte cosuri deranjante.
Viata unui cos este atat de plictisitoare incat incape in interiorul unui infografic pe care adolescentul l-a facut in timpul orei de istorie, direct de pe telefon.

Nimeni nu i-a spus adolescentului ceva de genul:

Gogule, de cosuri nu scapi, insa experienta lor poate sa fie mai buna sau mai putin buna.

Cate un cos doua o sa-ti mai apara, n-ai ce face, insa pentru alea care iti apar la fiecare petrecere, la fiecare teza, la aproape fiecare intalneala cu gagica, cam in fiecare tabara si in mod cert in majoritatea vacantelor exista un leac.

Cumpara-ti niste produse eficiente pentru tratarea acneei, preferabil o marca de incredere chiar daca sunt in trei flacoane, ia si niste benzi de curatare pentru puncte negre (stiu, nu punctele negre te deranjeaza insa sunt mama cosurilor) s

INAINTE de a reciti instructiunile pentru aplicare goleste 3 recipiente de sampon sau gel de dus subtilizate de prin hoteluri si umple-le cu cate un produs din cele 3, in felul asta vei putea sa arati bine si in Italia (cand te duci cu low cost-ul). Vei putea sa le pui in interiorul unei borsete fara  sa te expui, in tabere, comentariilor colegilor. Stai linistit si ei au cosuri, le ies pe piept, pe spate si pe fund. Habar nu ai cand stau pe o buca la masa, cum nici ei nu stiu de ce stai tu in marginea grupului si nu in mijloc ca si pana acum.

Respecta fiecare pas din tratament, in fiecare zi. Chiar daca nu este un tratament minune si te scapa de belele in 5 minute de la aplicare, iti garantez ai mai multe sanse de pupicuri decat daca nu o faci.
Insistent si consistent. Spala-te pe maini, haleste si ce-ti dau babacii ca nu-s chiar prosti chiar daca sunt prafuiti rau.

Daca esti stilul perfectionist fa un calendar, unde iti notezi cate cosuri “de stors” faci pe luna inainte si dupa urmarea tratamentului.
Cate babe binevoitoare vor sa-ti transmita un leac …inainte si dupa.
Nu te osteni sa aplici doar una din metode…nu tine.

Pasul 1. Pasul 2. Pasul 3. Zi de zi, si in tabara si dupa petrecere, si dupa calatoria cu avionul
Haleala
Maini curate.

Umbla zvonul ca se inregistreaza si alte aspecte precum : side does not matter, pentru ca vei alege sa stai in mijlocul grupului.
Deasemenea dupa folosirea produselor este posibil sa schimbi patul din camera. Atunci dimensiunea saltelei creste. Dar aceste efecte inca nu sunt dovedite stiintific.

 


1. [Hei! Bine ati venit!
Ma cunoasteti doar din acest articol, eu va stiu in principal de la un deodorant gasit in punga pe care am primit-o cand am participat la o conferinnta de comert electronic. Deodorantul, ramas in portiera masinii, m-a ajutat in anumite perioade sa-mi pastrez farmecul si cand aerul conditionat al masinii reusea doar sa ridice consumul instantaneu nicidecum sa coboare temperatura. 
Sper ca produsele pentru ingrijirea pielii sa duca la mai multe selfie-uri . Ma vad nevoit totusi sa-mi justific cuvintele care uneori sunt depunctate fiind “big no-no” . Sunt cuvinte pe care fiecare din adolescentii cu sau fara farmec  le folosesc.
Am ales utilizarea cuvintelor no-no deoarece articolul este destinat lor in aceeasi masura cat si voua.
Click – bait-ul din titlu este evident doar lor dedicat. ]

 

One thought on “Side matters pardon, size mattres

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.