SOMPRODUCT- A la carte

Amenajarea bucătăriei este o poveste, în 3 capitole.

Capitolul I. – forma creaza sensul

Capitolul unu este scurt – o litera, un semn..

Bucătărie în formă de L, G, U sau in forma de = sau _

Litera aleasa de tine as spune ca este introducerea in povestea bucatariei.

Capitolul II

Povestea bucătăriei se schimbă în mod radical când adăugăm o insula. Intrăm în zona care deja capătă valențe noi, exotice.

Dacă o bucătărie este prin definiție delicioasă, o bucătărie cu insula este, pentru mine, un dans în doi, sau de ce nu, un hub de socializare.

Prin inserarea unei insule îți este permis lucrul echipa.

Prin simplu fapt că poți vedea pe cel cu care gătești, “bucatareala” devine un act social.

Dacă soția vorbește, o poți privi în ochi. (Dacă nu vorbește o problemă)

Dacă prietenii spun bancuri le vei înțelege mai bine privindu-le gesturile. Sau vei înțelege când să te oprești din deschis sticle de vin.

Și nu nu ultimul rând, dacă pitica, a se înțelege copilul, vrea să se apuce de vlogging ghici care e cea mai bună bucătărie? Evident cea cu insula. Chiar daca primele emisiuni sunt despre pregatirea slime-ului. (Aveți idee de ce le place atât de mult Slime -ul?)

Corolar la capitolul II – iti plac pozele de mai sus? Te cred, si mie, evident fotograful statea de partea calalata a insulei 🙂

O data aleasă litera bucătăriei (eu am ales U de la uaaaau!) si adaugarea povestii exotice (a insulei) incepe cel de-al treilea capitol.

Este capitolul cel mai lung, savuros si suculent, este cel mai plăcut deoarece ai ocazia sa-l dezvolti pe placul tau.

Este capitolul experiențelor al poveștilor, al socializarii, al senzatiilor personale.

Acest capitol din viața bucătăriei și implicit din viața ta merita atenția cuvenită.

El se pregateste prin alegerea atenta a ustensilelor, acele obiecte pe care le atingi zi de zi: accesorii precum tigai, cutite (fac colectie) vesela si lista continua…

Odată început cu bine capitolul trei prin alegerea accesoriilor de bucătărie nu-ți mai rămâne decât să te bucuri și să-ți continui povestea bucătăriei tale.

In tinerete cutitul trebuia doar sa taie, in timp am constatat ca e bine sa fie echilibrat, suficient de rigid sau dupa caz flexibil. Manerul sa fie “ca turnat” pentru mana mea, luciul lamei sa fie moderat astfel incat sa “imbatraneasca” cu stil, pe masura ce invata scoala vietii…te invit sa-ti alegi accesoriile bucatariei cu chef de viata.

Acest articol este scris cu drag pentru SuperBlog și somproduct.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s