Momentul….

Exista un moment unic in viata omului. Momentul cand se casatoreste. (ok, uneori “momentul unic” apare mai des, insa nu despre asta e vorba)

Momentul casatoriei este acel moment care marcheaza decizia de a merge alaturi de persoana iubita – Stii cu toata fiinta ta ca esti pe calea cea buna.

Invitatia la nunta!

Exista un moment (de fapt mai multe) cand iti este adresata o invitatie la nunta, insa nu de la prietenii apropiati….ci asa..de la o cunostiinta….un amic…ceva…
In astfel de momente. evident, multumesti si confirmi.

Apoi in drum spre casa te gandesti:
– Mai aveam de citit niste chestii, vroiam si eu sa frec menta in weekend, mai bine o intindeam la munte, am de facut curat in casa, cu banii pe care-i dau pt 2 persoane juma mergeam la crasma si mancam, beam si ne distram cu orele. Sunt rupt de oboseala si nu am mai avut un weekend calumea de nu mai stiu cand, mereu fac tot felul de chestii care nu-mi plac, nu am mai vazut un film misto, nu am mai calcat o camasa, nici timp sa merg la cumparaturi, e un moment tare naspa…..

Exista un momen unic cand te linistesti …….Oricum nu faceam toate astea in weekend – in weekendul asta o sa ma distrez.

Te mai uiti pe invitatie inca o data, incerci sa o faci cu alti ochi si….innebunesti

E la mama naibii, ma duc la nunta si nu pot sa conduc, nu pot nici sa iau un taxi de acolo, stau sa ascult hapcituparai pana dupa tort si apoi imi baga ciorba de potroace (care nu imi place) …..

Mai trec cateva zeci de minute si iti revii ….este alt moment la fel de unic

Nunta e la Saftica, daca vreau sa dorm acolo pot sa o fac, e didai complexul, daca vreau sa ma imbat pot vorbi cu un taximetrist sa ma ia, nu-i asa scump, e un pic mai mult decat cursa de aeroport.

Asta e! daca-s cu mintea deschisa ma voi distra….

Exista un moment unic in viata (mai multe) cand iti dai seama ca esti cam prost repezit.

Este momentul cand ajungi ca invitat la o nunta. Oameni frumosi, locatie superba, amenajari frumoase si (ca sa-ti faca in ciuda) nici un pic de kitsch…

Acest moment unic este cand vezi salonul de nunta, bine realizat cu o sala frumoasa, cu o zona de lounge langa piscina care sigur va prinde bine spre dimineatza….

Acest ultim moment unic este unul din cele mai placute, pentru ca dureaza…dansul mirilor “pe apa” pianul care suna bine, acelasi pianist, Dumnezeu sa-i dea sanatate, ne mai incanta cu cateva acorduri usoare de jazz, sampanie, piscina, decoratiuni frumoase, oameni frumosi, petrecere frumoasa, nunta frumoasa si ….sotia mea alaturi de mine….

Sper ca mirii sa poata sa fie atat de fericiti cat sunt eu, acum, alaturi de sotie si copil …oare isi vor lua pisica….?

 

Salon-Toujours-lAmour-49

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.